Vi hälsar vår nye vd Björn Josefsson välkommen! 1 september, 2023

Idag, första september 2023, hälsar vi på GLA vår nye vd Björn Josefsson välkommen till sitt nya arbete.

Närmast kommer Björn från en roll som platschef på DACHSER i Göteborg. Björn har en gedigen erfarenhet av transport & logistik och började sin bana på Landvetter hos TNT Express där han arbetat med allt från Terminal, Airport Coordinator, Terminal Manager, Distribution Manager samt Operations Manager. Han gick därefter vidare till Bring och i första hand den internationella delen, där han till att börja med arbetade som Key Account Manager för att sedan bli Platschef. Björn har ett stort kommersiellt intresse gällande kunder och marknad men också en gedigen erfarenhet av det vi håller på med i allt från operations till kunder och marknad.

Vi tror att Björn kommer till GLA med bra erfarenhet där han kommer att kunna bidra till GLAs fortsatta utveckling framåt.